Lær at tegne en elefant - som en ægte kunstner

Lørdag, 14. oktober 2017 til Søndag, 15. oktober 2017
Kl. 11-15 på Kurts Torv

Start efterårsferien med at tegne elefanter sammen med den prisbelønnede kunstner Kasper Købke. Centeret afholder nemlig gratis Elefashion-tegneworkshop for alle børn og kreative sjæle. 

 

Så kom og tegn den sjoveste, skøreste eller flotteste elefant, midt mellem alle de udstillede kunstelefanter og vind seje Elefashion-præmie og gavekort – og Købke vil selvfølgelig lære dig alle hans tegnetricks.

 

Købke har selv tegnet Elefanten Pencilla (http://drawingsbykobke.com/elephant-parade-copenhagen) i forbindelse med Elephant Parade i København i 2011.

 

Hvem er Kasper Købke:

Kasper Købke er en dansk anerkendt og prisbelønnet kunstner, der tegner ekstremt foto-realistiske og store værker (www.kasperkobke.com). Han blev kåret til Årets Kunsttalent 2010 i Danmark – og senest har han modtaget både Klods Hans Prisen 2016 og H.C. Andersen Prisen 2017 for hans eventyrbog, der udkom på 8 sprog sidste år.

Købke tegnede 5.000 timer på kun 13 måneder på bogens i alt 67 H.C. Andersen-tegninger, så hvis du vil lære at tegne som en professionel, så skal du absolut starte din efterårsferie til Elefashion.