Øvrige udvalgsvarer inkl. sportstilbehør

John's Hælebar

Tlf.: 55 73 44 46

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 3

Mere end 1000 forskellige nøgler på lager. Bilnøglen med startspærre. Stort udvalg af plejemidler og tilbehør til sko og støvler. Køb også Zippo lighter, leatherman samt hundetegn og dørskilte.

 

Holder lukket alle søndage ekskl. december måned.

 

lignende butikker

Apotek

Tlf.: 88 44 00 30

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 45

Apoteket i Næstved Storcenter har et godt og bredt udvalg af håndkøbsmedicin, vitaminer og plejeprodukter. Kig ind og få hjælp og vejledning.

 

lignende butikker

Birgitte Design - Frisør

Tlf.: 55 72 15 53

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 30

Vi er en frisør hvor kvalitet og service er vores første priotet - vi er et kreativt team, som altid er opdateret i de nyeste tendenser indenfor hårmode. Her finder du markedets nyeste hårprodukter, vi har et stort udvalg.

 

lignende butikker

Bog & Idé

Tlf.: 55 73 42 41

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 16

I Bog & Idé finder du et kæmpe udvalg af bøger, kontorartikler, gaveideer og papirvarer. Personalet står parat til at inspirere dig med gode ideer.

 

lignende butikker

BR

Tlf.: 35 46 21 66

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 23

BR tilbyder et fokuseret udvalg af sjovt og inspirerende kvalitetslegetøj og produkter til børn. I vores BR-sortiment finder du vores egne BR-produktserie såvel som en lang række andre velkendte mærker. Vi tilbyder en bred vifte af kreative og lærerige produkter samt andre populære varer såsom baby- og småbørnslegetøj, børnebøger, udklædning og tilbehør til rolleleg, interaktivt legetøj, videospil og meget andet.

 

lignende butikker

Matas

Tlf.: 55 77 26 80

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 10

Matas er eksperter i pleje, velvære, skønhed og helse. Her finder du Matas stribeserie samt de største brands inden for kosmetik og dufte.

 

Vinder af Danmarks bedste Matas 2014. Læs pressemeddelelse her..

 

lignende butikker

Panduro Hobby

Tlf.: 55 77 60 60

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 5, 48A

Hvilken hobby er din hobby? Elsker du at designe smukke smykker? Skabe flotte indretningsdetaljer? Eller være kreativ sammen med børnene? Uanset, hvad du bedst kan li’ – så finder du det hér. Vi har det meste, når du skal være kreativ og fantasifuld. Så kig ind hos os næste gang du skal dække et festligt bord, bage lækre kager, sy flotte sofapuder, lave scrapbooking eller bruge lidt kvalitetstid sammen med børnene. Vi sørger for, at du får de rigtige materialer og en masse inspiration.

 

Hent inspiration og køb dine varer – hele døgnet på www.pandurohobby.dk

 

lignende butikker

Intersport Seiffert

Tlf.: 55 72 90 80

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 78

Den landsdækkende kæde tilbyder sportsudstyr, sko, beklædning og specialartikler i et attraktivt miks af egne mærker og super brands.

 

lignende butikker

Flying Tiger

Tlf.: 55777375

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 46A

Flying Tiger er af mange kendt som ”Tiger-butikken”. Her kan du finde sjove og praktiske varer i dansk design til gode priser.

Flying Tiger modtager hver måned masser af nye varer, så der er altid nyheder at finde. Vi har et prisvindende design.

 

Hos os kan du finde alt fra spil, køkkenudstyr, kontorgrej, gadgets, legetøj og sjov til haven til fredagsslik. Vi har også hobby- og kreative varer, hvis du er ”gør det selv”-typen.

Hvis du står og skal indrette dit hjem, kan du gå på skattejagt i vores boligtilbehør. Her kan du finde det helt rigtige pynt til dit hjem – både farverige ting med print og nips.  

 

Vi har ting til enhver lejlighed. Uanset om det er påske, jul, halloween, valentinsdag, fest, birthday party eller bare en hyggelig aften med vennerne, så har vi varer, der inspirerer og overrasker.

Her finder du sjove gaver eller festartikler som balloner med tal. Børn, unge og barnlige sjæle vil elske Flying Tiger.

lignende butikker