Dagligvarer

Bilka inkl. havecenter

Tlf.: 55 78 90 00

Åbent i dag 6-24

Næstved Storcenter 1,1A

Landsdelens største lavprisvarehus med et stort sortiment inden for fødevarer og nonfood til konkurrence dygtige priser. Hertil stort havecenter med alt til haven samt byggemarked.

 

lignende butikker

Frellsen Chokolade

Tlf.: 55 72 71 12

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 5

Håndlavet med de bedste råvarer. Det er opskriften på Frellsens lækre chokolade og fantastiske is. Alt skabt i M. Frellsens ånd siden 1897.

 

lignende butikker

Skjold Burne

Tlf.: 55 73 70 78

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 41

Skjold Burne har et bredt vinsortiment, der dækker den danske befolknings behov for kvalitetsvin til hverdag og fest. Skjold Burne har sit eget vin- og spiritussortiment som sælges til konkurrencedygtige priser med en faglig rådgivning og betjening.

 

lignende butikker

Bilka Bager

Tlf.: 55 78 90 00

Åbent i dag 6-22

Næstved Storcenter 1, 1C

Stort udvalg i brød og kager produceret i eget bageri.

 

lignende butikker

Smoke-it

Tlf.: 20 31 17 26

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 61a

Hos Smoke-it vil vi gerne hjælpe dig med at få en sundere livsstil på en måde, hvor glæden er intakt. Det er derfor, at vi tilbyder e-cigaretter af højeste kvalitet og velsmagende e-væsker.

 

Med en e-cigaret damper du. Det vil sige, at du får "røg" som ved en almindelig cigaret. Forskellen er, at "røgen" er vanddamp, og væsken indeholder kun ganske få ingredienser, der alle også bruges i fødevarer. Dermed undgår de 4000 skadelige og afhængighedsskabende stoffer, som findes i cigaretter – samt den farlige røg og tjære.

 

Du kan altså forblive "ryger" på en sundere måde eller nedsætte dit forbrug - og stoppe helt, som mange tidligere rygere har gjort ved hjælp af vores elektroniske cigaretter.

 

lignende butikker

Normal

Tlf.: 40900103

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 50B

Hos Normal i Næstved Storcenter sælger vi helt normale varer til helt normale mennesker. Vi sælger mærkevarer inden for f.eks. tandpasta, shampoo, kosmetik, dyremad osv. Eksempler på dette kan være Colgate, Whiskas, Ajax, Gillette m.m. 

Vores mål er at du som kunde får en unik oplevelse hver gang du besøger vores butik, derfor får vi - ud over det faste sortiment - hele tiden nye, spændende varer. Mange af disse har du måske set i udlandet, men har ikke kunnet få herhjemme. Fordi vores varesortiment er skiftende, vil det altid være en ny oplevelse at komme i vores butikker.

 

Vi adskiller os fra andre danske detailkæder ved at tilbyde kunderne faste lave underpriser på alle de mange mærkevarer vi sælger i butikkerne.

lignende butikker