Boligindretning & husholdningsartikler

Bahne

Tlf.: 38 40 50 03

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 26

Bahne vil gøre en forskel for kunderne gennem et unikt koncept, som er i konstant udvikling.

 

Vi byder velkommen indenfor i en mangfoldig verden af modetøj, design og living - Velkommen hjem.

 

lignende butikker

Imerco

Tlf.: 55 77 10 11

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 74

Imerco i Næstved Stor-Center er en del af Danmarks største isenkræmmerkæde. Med webshoppen www.imerco.dk og mere end 145 butikker fordelt over hele landet, er Imerco din førende specialist inden for køkken og bord. Besøg os og find inspiration til borddækning, oppyntning, bolig og gaver.  I vores butik i Næstved finder du mange kvalitetsmærker som fx Kay Bojesen, men også masser af køkkenudstyr, bestik, vaser og lysestager.

 

I Imerco Næstved Storcenter får du:

-  Stort udvalg af køkken- og boligartikler

-  Venlig og kompetent vejledning

-  Prismatch

-  Landsdækkende bytteservice på 30 dage

-  Tilbud om at oprette gavelister

lignende butikker

Kop&Kande

Tlf.: 55 72 40 70

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 38

Kop&Kande har et stort udvalg af køkkenudstyr, elapparater, stel, bestik, glas og gaver i alle prislag. Alle førende mærkevarer føres i butikken. Vore faguddannede personale står klar til at råde og vejlede dig.

 

lignende butikker

El-Salg Belysning

Tlf.: 55 72 40 70

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 38

El-Salg Belysning er med i et landsdækkende samarbejde indenfor hjemmets belysning, hvor vi kan få opdateret vor viden om nye trends, produkter og udvikling indenfor lyskilder, så især vores 2 belysningsmedarbejdere kan give en professionel betjening. Sortimentet udskiftes jævnligt, hvorfor der altid vil være noget nyt at se på. Vi har også et stort udvalg af lampeskærme - så tag din lampe med og lad os hjælpe dig på vej.

 

lignende butikker

Søstrene Grene

Tlf.: n/a

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 5, 50a

Hos Søstrene Grene finder De spændende varer fra hele verden, smukt præsenteret i en labyrint af farver, former og dufte.

De ved aldrig præcis, hvad De finder i butikkerne, da varesortiment hele tiden skifter. Fælles for produkterne er dog, at der altid er stillet høje krav til funktionalitet og kvalitet –

en stor del af produkterne er designet af vores hold af dygtige designere og findes derfor kun hos Søstrene Grene.

 

Priserne holdes altid på et rimeligt niveau ved hjælp af direkte køb hos producenterne i store mængder og moderne logistik.

Søstrene Grene har fastsat et loft over priserne, så De altid kan regne med, at De ikke komme til at betale for meget for produktet. 

 

lignende butikker