Strategiske partnerskaber

Der er udvalgt 2 hovedsponsorater, som Næstved Storcenter støtter i indeværende år. Kriterierne har været, at begge sponsorater understøtter sport i et bredere perspektiv, og at der udvikles tiltag, der udbreder sport til børn og unge i vores region.

 

1. Team Fog Næstved: I samarbejde med basketklubben i Næstved deltager Næstved Storcenter i et regionalt netværk, der støtter eliteidrætten, og som er med til at sætte Næstved på Danmarkskortet. Sammen med Team Fog Næstved har Næstved Storcenter ligeledes kommittet sig til at udbrede en street-basket skole, som turnerer i løbet af sensommeren i vores region. Her kan børn og unge lære at spille basket, og møde de professionelle spillere. Steder og datoer for events bliver adviseret i løbet af foråret.

 

2. Næstved Boldklub A/S: I samarbejde med Næstved Boldklub er Næstved Storcenter med til at løfte en af de mest populære idrætsgrene i regionen. Foruden deltagelse som Eksklusiv Partner hos Næstved Boldklub, har parterne i samarbejde indgået aftale om at lave en 1-uges fodboldskole, for sårbare børn og unge. Fodboldskolen finder sted i løbet af børnenes sommerferie, og alle omkostninger betales af de involverede parter, for at sikre, at også sårbare børn og unge, i vores region, får mulighed for at få en sommer med gode, sportslige oplevelser.

 

Læs pressemeddelelsen omkring fodbold camp i uge 26 her..