Persondatapolitik

Kort overblik

Vi tager databeskyttelse alvorligt og det gælder selvfølgelig også for vores modtagere af Næstved Storcenters nyhedsbreve og SMSér i forhold til personoplysninger.Vi informerer dig i det følgende, hvordan vi behandler dine oplysninger og hvilke krav og rettigheder du har i forbindelse med databeskyttelse.

 

Gyldig fra 25. maj 2018.

 

1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:

 

Næstved Storcenter
Næstved Storcenter 5, 1 sal, 44
4700 Næstved
CVR.nr. 15 63 45 88
kontakt@naestvedstorcenter.dk

 

 

2. Hvad bruges dine oplysninger til?

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester (Nyhedsbrev, SMS ifb. med centerets fordelsprogram Shop Club og børneklub Kids Club).
  • Individuel markedsføring, målretning af skræddersyede tilbud og ydelser til lige netop dine personlige behov og ønsker.
  • Undersøgelser, statistik og analyser til forbedring af vores produkter og services.

 

3. På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger?

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

  • Dit udtrykkelige samtykke som Shop Club/Kids Club medlem.        
  • Løbende forbedring af produkter, services og shopping-oplevelser.
  • For at målrette vores markedsføring på sociale medier eller andre hjemmesider. I disse tilfælde er oplysninger der videregives begrænset til oplysninger du selv har indtastet på naestved-storcenter.dk såsom e-mail adresse eller et telefonnummer.

 

4. Hvem deler vi dine oplysninger med?

Vi deler oplysninger om dig med:

  • Vores leverandører af IT-services (databehandlere).
  • Internt i relevante afdelinger/butikker
  • Facebook og Google med henblik på online annoncering
  • Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov

 

5. Hvornår overfører vi persondata til lande uden for EU/EEA

Dine personoplysninger behandles på nuværende tidspunkt ikke uden for EU.

 

 

6. Hvor længe opbevare vi dine oplysninger?

Som Shop Club/Kids Club-medlem: Oplysninger du selv har indtastet ved din tilmelding gemmes så længe du opretholder medlemsskabet. Hvis du framelder dig medlemsskabet slettes alle oplysninger.

 

Ved køb af Gavekort: Oplysninger tilknyttet en transaktion gemmes i 6 år som følge af Bogføringsloven.

Hvis der foreligger en særlig grund eller situation, har du ret til at gøre indsigelse, mod at vi fortsat behandler dine personoplysninger. Herefter vil vi ikke længere behandle dine personoplysninger.

 

 

7. Hvilke rettigheder har du?

Som Shop Club/Kids Club-medlem i Næstved Storcenter vil du altid have følgende rettighede vedr.

Dine personoplysninger:

 

Indsigtsret
Du vil altid have ret til at få indsigt i hvilke oplysninger Næstved Storcenter besidder om dig, samt hvad formålet med besiddelsen er. Derudover har du ret til indsigt i hvem personoplysningerne eventuelt er videresendt til.
Du har også ret til indsigt i hvornår oplysningerne forventes slettet, samt mulighed for at få urigtige personoplysninger berigtiget, og ret til at kræve dine personoplysninger slettet.
Fysisk gratis kopi af alle oplysninger (dataportalitet)
Du kan desuden anmode om at få persondata udleveret eller overført direkte til en anden databehandler, hvor dette er teknisk muligt.
 

 

Opsigelse af aftalen
Du har til enhver tid ret at framelde dig nyhedsbrevet/SMS-service, hvis du ikke længere ønsker at modtage dette. Hvis du framelder dig, vil behandlingen af dine personoplysninger ophøre hurtigst muligt.
 

 

Klage muligheder
Såfremt du mener, at Næstved Storcenter behandler dine oplysninger i strid med forordningen, så har du ret til at klage til tilsynsmyndigheden (Datatilsynet).

Datatilsynets kontaktoplysninger:
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon 33 19 32 00

 

 

8. Andet

Denne databeskyttelsespolitik er sidst blevet opdateret den 25. maj 2018.

Næstved Storcenter forbeholder sig retten til at opdatere denne databeskyttelsespolitik fra tid til anden.