CSR

Næstved Storcenter tager et medansvar for, at du og vores mange andre gæster kan træffe gode valg og nyde en shoppingtur. Næstved Storcenter engagerer sig i det social samfundsansvar, og vi arbejder med en række initiativer, der skal sikre bæredyghed, miljømæssige indsatser og gode arbejdsforhold.

 

Ekternt har Næstved Storcenter udviklet en filosofi omkring CSR (Corporate Social Responsibility), som overordnet støtter sociale og sportslige arrangementer i den region, hvor centeret har sit kundeopland.

 

Indsatsområder i 2018:

 

Strategiske partnerskaber:

Der er udvalgt 2 hovedsponsorater, som Næstved Storcenter fortsat støtter i indeværende år. Kriterierne har været, at begge sponsorater understøtter sport i et bredere perspektiv, og at der udvikles tiltag, der udbreder sport til børn og unge i vores region.

 

1. Team Fog Næstved: I samarbejde med basketklubben i Næstved deltager Næstved Storcenter i et regionalt netværk, der støtter eliteidrætten, og som er med til at sætte Næstved på Danmarkskortet. Sammen med Team Fog Næstved har Næstved Storcenter ligeledes kommittet sig til at udbrede en street-basket skole, som turnerer i løbet af sensommeren i vores region. Her kan børn og unge lære at spille basket, og møde de professionelle spillere. Steder og datoer for events bliver adviseret i løbet af foråret.

 

2. Næstved Boldklub A/S. I samarbejde med Næstved Boldklub er Næstved Storcenter med til at løfte en af de mest populære idrætsgrene i regionen. Foruden deltagelse som Eksklusiv Partner hos Næstved Boldklub, har parterne i samarbejde indgået aftale om at lave en 1-uges fodboldskole, for sårbare børn og unge. Fodboldskolen finder sted i løbet af børnenes sommerferie, og alle omkostninger betales af de involverede parter, for at sikre, at også sårbare børn og unge, i vores region, får mulighed for at få en sommer med gode, sportslige oplevelser.

 

Næstved Storcenters sponsorpulje:

For første gang har Næstved Storcenter afsat et større beløb, som udbetales til godkendte ansøgere af sponsorpuljen. Puljen udbetales 2 gange om året til kultur- eller sportsforeninger samt til projekter der støtter udsatte grupper i vores region. Støttemidler udbetales som gavekort (præmier), som sportsudstyr eller som kontanter. For at komme i betragtning til sponsorpuljen, se venligst fanebladet vedr. denne. Læs mere og find ansøgningsskema her..

 

Øvrige CSR initiativer:

* Socialt engagement: Indsamling af tøj, sko, isenkram, legetøj etc. til udsatte børn eller familier i regionen, i samarbejde med NGO organisationer.

 

* Samarbejde med kommuner: Samarbejdspartnere i Næstved og omegn, Næstved Kommune, Mærk Næstved – evt. også andre større byer i regionen, der laver større arrangementer og sportsevents, placeret på Sydsjælland, og som har almen interesse for centerets kunder.