Smykker & tilbehør

Guldsmed Borup

Tlf.: 55 73 73 75

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 22

BORUP DESIGN smykker GuldsmedBorup's egne smykker der alle er lavet eller designet på vores eget værksted.

 

Der ligger over 40 års erfaring bag fremstillingen og designet af smykkerne, der altid bliver produceret med de bedste materialer og i den bedste kvalitet.

Mindst 2 gange årligt rejser vi ud og køber diamanter og ædelstene for derved altid at kunne tilbyde vores kunder smukke og unikke oplevelser.

 

Borup Design Smykker kan kun købes hos Guldsmed Borup. Du er naturligvis altid velkommen til at komme ind i butikken og se det flotte udvalg.

 

lignende butikker

NEYE

Tlf.: 33 17 02 87

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 28

Hos NEYE finder du et stort udvalg af dametasker, herretasker computertasker, skoletasker, rygsække, kufferter, punge og andre accessories.

 

NEYE forhandler mere en 60 forskellige mærker fra ind- og udland. Blandt andet ADAX, AURA, Day Birget ét Mikkelsen, Eastpak, Fjällräven, Samsonite, Delsey, SDLR og mange flere. 

 

Kig forbi og få professionel og erfaren rådgivning.

lignende butikker

Pilgrim

Tlf.: 55 71 71 50

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 49a

Pilgrim Jewellery er dansk design, og smykkerne er håndlavet med kærlighed. Vi har smykker i forskellige størrelser og former.

 

Vi har et bredt udvalg af halskæder, armbånd, ankelkæder, ringe, øreringe, charms og ure. Vores smykker er nikkelfrie og belagt med sølv, guld, rosaguld og hæmatit. Mangler du bling? Så kan du vælge mellem vores smykker med perler, sten og farver.

Du kan finde smykker i forskellige styles - lige fra minimalistisk til simple fashion.

 

Vi har customize-smykker, så du har mulighed for at lave et personligt smykke.

Du kan sammensætte vores smykker på kryds og tværs, så det passer til din personlige stil.   

 

Pilgrim forhandler også solbriller i mange forskellige stilarter.

Hos Pilgrim finder du dit næste must-have af accessories, som vil fuldende dit look. 

lignende butikker

Synoptik

Tlf.: 55 73 50 54

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 69

Hos Synoptik i Næstved Storcenter har vi dygtige optikere og professionelt personale, der står klar med den bedste rådgivning og viden. Hos os er kvalitet og service vigtigt.

Her er det muligt at få lavet en certificeret synsprøve.

 

I Synoptik finder du et stort udvalg af damebriller, herrebriller, børnebriller og kontaktlinser. Vi følger med i brillemoden og de nyeste styles, og derfor får vi løbende nye kollektioner. Det betyder, at du kan vælge mellem de designerstel, farver og glasløsninger, der passer bedst til dig. Du kan også få et kontaktlinse-abonnement. Synoptik forhandler brillemærker som Gucci, Bjørn Borg, Enzzo, Hugo Boss og In Style.

 

Du kan her købe moderigtige solbriller, som er 100 % UV-beskyttet - med eller uden styrke. Vi fører de populære solbrillemærker som Ray Ban, Michael Kors, Hugo Boss og Oakley. Hos os kan du finde både klassiske og ikoniske designs samt sæsontrends inden for solbriller. 

lignende butikker