Restaurationer & spisesteder

Café 31

Butikskategorier: 

Lækre caféretter til morgen, middag og aften. Altid friske råvarer og et stort udvalg. F.eks. brunch, salater, sandwiches, bøffer og selvfølgelig dejlig kold sodavand, øl, is og en af centerets bedste café latte - lavet fra bunden.

 

PLACERING & INFO:

Café 31
Næstved Storcenter 3, 35
Tlf.: 55 77 31 00

Se Café 31 på oversigtskort

Solo Pizza

Butikskategorier: 

Menukortet er spækket med lækre forskellige retter inde for a la carte, burgers, pasta m.v. Og selvfølgelig er specialiteten pizza på kortet - stort udvalg.

 

PLACERING & INFO:

Solo Pizza
Næstved Storcenter 3, 39
Tlf.: 55 73 04 66

Se Solo Pizza på oversigtskort

Starbucks

Butikskategorier: 

Siden 1971 har Starbucks Coffee Company stået for etisk sourcing og ristning af den højeste kvalitet arabica kaffe i verden.

Virksomheden er den førende roaster og forhandler af specialitets kaffe i verden.

 

Gennem nøje definerede standarder bringes den unikke Starbucks Experience til hver kunde gennem hver kop der serveres i en af Starbucks' butikker rundt om i verden.

 

Hvis du vil opleve den unikke Starbucks experience kan du besøge Starbucks i Næstved Stor-Center eller online på www.starbucks.com.

 

PLACERING & INFO:

Starbucks
Næstved Storcenter 1, 6
Tlf.: 55 78 90 75

www.starbucks.com

Se Starbucks på oversigtskort

Carl's Jr.

Butikskategorier: 

Carl’s Jr. er Amerikas 5. største burgerkæde og kendt af burgerentusiaster over hele verden for store, saftige flammegrillede burgere fremstillet af 100 pct. oksekød. Burgerne laves først når bestillingen er afgivet og serveres ved bordet.

 

Vores chicken tenders er paneret i butikken af hele stykker kylling, vores milkshakes er lavet af vaniljeis og der er selvfølgelig free refill på sodavand.

 

Eat like you mean it.

 

Carl's Jr. holder åbent alle dage kl. 10.30-21.30.

 

PLACERING & INFO:

Carl's Jr.
Næstved Storcenter 1, 1E
Tlf.: 55 78 90 76

www.carlsjr.com

Se Carl's Jr. på oversigtskort

Tokyo Running Sushi

Butikskategorier: 

Tokyo running sushi konceptet er et rullebånd på to etager, hvor den lækre sushi og kinesiske mad vil rulle ind foran dem.

 

På det øverste bånd vil der være varme kinesiske retter. Det kinesiske køkken består af forskellige typer kød og en endeløs række af sunde nærende grønsager samt ris. På det nederste bånd vil man blandt andet kunne finde makiruller, nigiri sushi, tangsalat, frisk frugt og kage til desserten.

PLACERING & INFO:

Tokyo Running Sushi
Næstved Storcenter 5, 53
Tlf.: 55 71 11 88

tokyosushinaestved.dk/

Se Tokyo Running Sushi på oversigtskort