Dagligvarer

Bilka inkl. havecenter

Tlf.: 89 30 33 33

Åbent i dag 6-24

Næstved Storcenter 1,1A

Bilka er Danmarks eneste hypermarked - med Danmarks største vareudvalg

Bilka har det hele, lidt til og meget mere…
...for i Bilka finder du med andre ord det hele under ét tag - og den tid du sparer ved ikke at køre fra butik til butik, kan du i stedet bruge til at se dig lidt omkring i varehuset. Dels er der mange penge at spare, og samtidig garanterer vi, at du bliver en oplevelse rigere. Ved et besøg i Bilka kan du se frem til friskbagt brød med krummer i, en kvalitetsbevidst slagter der kender sit kød, en grøntafdeling der indbyder til at overgå "6 om dagen", en tekstilafdeling der bugner af modeaktuelle varer til hele familien, et elektronikudvalg der kan få enhver mand til at måbe - og hele molevitten skyllet ned med vin i verdensklasse. 

De mindste skal også forvente en god oplevelse i Bilka - de kan møde den glade ulv Billie hver søndag mellem kl. 10-17, hvor han deler gratis ulveposer ud til alle børn under 12 år.

Forvent mere end det....
...for Bilka vil have tilfredse kunder og skabe en god indkøbsoplevelse for alle. Bilka tilbyder et væld af services, der spænder bredt og omhandler f.eks. ekstra lange åbningstider, max 2 i kø, 30 dages bytteret, gratis parkering, gratis lån af trailere, grogaranti på blomster og planter og gratis bleer og babymad til de små. Og dette er bare et lille udsnit af de services Bilka tilbyder - for det manglede da bare.

Vi glæder os til dit besøg. 

lignende butikker

Frellsen Chokolade

Tlf.: 55 72 71 12

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 5

Håndlavet med de bedste råvarer. Det er opskriften på Frellsens lækre chokolade og fantastiske is. Alt skabt i M. Frellsens ånd siden 1897.

 

I.M. Frellsen har ca. 380 medarbejdere og har specialiseret sig i kvalitetsprodukter indenfor kaffe, hjemmelavet chokolade og andre delikatesser.

"For os er fremstilling af chokolade et håndværk med sjæl.

Vi fremstiller vores chokolade med håndkraft, så vi kan kræse for detaljerne og give vores kunder den bedste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med vores råvarer."

lignende butikker

Skjold Burne

Tlf.: 55 73 70 78

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 41

Skjold Burne har et bredt vinsortiment, der dækker den danske befolknings behov for kvalitetsvin til hverdag og fest. Skjold Burne har sit eget vin- og spiritussortiment som sælges til konkurrencedygtige priser med en faglig rådgivning og betjening.

 

Skjold Burne har også et sortiment af Summerbird og andet kvalitetschokolade. 

Mangler du værtindegaven, så laver Skjold Burne kurve i alle prislejer og til alle begivenheder.

 

lignende butikker

Bilka Bager

Tlf.: 89 30 33 33

Åbent i dag 6-22

Næstved Storcenter 1, 1C

VORES BRØD ER 100% HÅNDVÆRK
Hos Bilka-bageren laver vi alle vores brød helt fra bunden – som i de gode, gamle dage. Vi har et rigtigt bageri, hvor fagudlærte bagere hver dag blander, ælter, hæver og bager brød fra tidlig morgen.

..Og de fortsætter dagen lang, så udvalget altid er stort og friskbagt.

 
KÆRLIGHED TIL DET ENKELTE BRØD 
Godt håndværk kræver fokus på hvert enkelt brød. Vi blander, ælter og hæver vores deje forskelligt, så det fremmer smag, sprødhed og saftighed i det enkelte brød.
Nogle brød hæves i brødkurve, og bagningen af de forskellige brød er meget individuel - alt sammen for at sikre, at alle vores brød er i absolut topklasse.
 
VORES BRØD FORTJENER KUN DET BEDSTE
Alle vores brød er bagt efter egne opskrifter.
Vores bagere bruger deres høje faglighed og erfaring til at sammensætte opskrifterne og udvælge de bedste råvarer til det enkelte brød.
For eksempel lader vi alle vores brød koldhæve i mindst 12 timer for at fremme smagen og højne brødets kvalitet.

lignende butikker

Smoke-it

Tlf.: 20 31 17 26

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 61a

Hos Smoke-it vil vi gerne hjælpe dig med at få en sundere livsstil på en måde, hvor glæden er intakt. Det er derfor, at vi tilbyder e-cigaretter af højeste kvalitet og velsmagende e-væsker.

 

Med en e-cigaret damper du. Det vil sige, at du får "røg" som ved en almindelig cigaret. Forskellen er, at "røgen" er vanddamp, og væsken indeholder kun ganske få ingredienser, der alle også bruges i fødevarer. Dermed undgår de 4000 skadelige og afhængighedsskabende stoffer, som findes i cigaretter – samt den farlige røg og tjære.

 

Du kan altså forblive "ryger" på en sundere måde eller nedsætte dit forbrug - og stoppe helt, som mange tidligere rygere har gjort ved hjælp af vores elektroniske cigaretter.

 

lignende butikker

Normal

Tlf.: 40900103

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 50B

Hos Normal i Næstved Storcenter sælger vi helt normale varer til helt normale mennesker. Vi sælger mærkevarer inden for f.eks. tandpasta, shampoo, kosmetik, dyremad osv. Eksempler på dette kan være Colgate, Whiskas, Ajax, Gillette m.m. 

Vores mål er at du som kunde får en unik oplevelse hver gang du besøger vores butik, derfor får vi - ud over det faste sortiment - hele tiden nye, spændende varer. Mange af disse har du måske set i udlandet, men har ikke kunnet få herhjemme. Fordi vores varesortiment er skiftende, vil det altid være en ny oplevelse at komme i vores butikker.

 

Vi adskiller os fra andre danske detailkæder ved at tilbyde kunderne faste lave underpriser på alle de mange mærkevarer vi sælger i butikkerne.

lignende butikker