Boligindretning & husholdningsartikler

Imerco

Butikskategorier: 

Imerco i Næstved Stor-Center er en del af Danmarks største isenkræmmerkæde. Med webshoppen www.imerco.dk og mere end 145 butikker fordelt over hele landet, er Imerco din førende specialist inden for køkken og bord. Besøg os og find inspiration til borddækning, oppyntning, bolig og gaver.

PLACERING & INFO:

Imerco
Næstved Storcenter 3, 74
Tlf.: 55 77 10 11

www.imerco.dk

Se Imerco på oversigtskort

Kop&Kande

Butikskategorier: 

Kop&Kande har et stort udvalg af køkkenudstyr, elapparater, stel, bestik, glas og gaver i alle prislag. Alle førende mærkevarer føres i butikken. Vore faguddannede personale står klar til at råde og vejlede dig.

 

PLACERING & INFO:

Kop&Kande
Næstved Storcenter 3, 38
Tlf.: 55 72 40 70

www.kop-kande.dk

Se Kop&Kande på oversigtskort

El-Salg Belysning

Butikskategorier: 

El-Salg Belysning er med i et landsdækkende samarbejde indenfor hjemmets belysning, hvor vi kan få opdateret vor viden om nye trends, produkter og udvikling indenfor lyskilder, så især vores 2 belysningsmedarbejdere kan give en professionel betjening. Sortimentet udskiftes jævnligt, hvorfor der altid vil være noget nyt at se på. Vi har også et stort udvalg af lampeskærme - så tag din lampe med og lad os hjælpe dig på vej.

 

PLACERING & INFO:

El-Salg Belysning
Næstved Storcenter 3, 38
Tlf.: 55 72 40 70

elsalg.dk

Se El-Salg Belysning på oversigtskort

Søstrene Grene

Butikskategorier: 

Hos Søstrene Grene finder De spændende varer fra hele verden, smukt præsenteret i en labyrint af farver, former og dufte.

De ved aldrig præcis, hvad De finder i butikkerne, da varesortiment hele tiden skifter. Fælles for produkterne er dog, at der altid er stillet høje krav til funktionalitet og kvalitet –

en stor del af produkterne er designet af vores hold af dygtige designere og findes derfor kun hos Søstrene Grene.

 

Priserne holdes altid på et rimeligt niveau ved hjælp af direkte køb hos producenterne i store mængder og moderne logistik.

PLACERING & INFO:

Søstrene Grene
Næstved Storcenter
Tlf.:

Se Søstrene Grene på oversigtskort