Beklædning & sko

Vero Moda

Tlf.: 55 77 88 37

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 66

Vero Moda skaber kvalitetstøj til fordelagtige priser til den modebevidste pige/kvinde.

Enkelhed har altid været en del af brandet og vi har altid turdet gøre det, der føltes rigtigt.

 

Siden 1987 har VERO MODA været det oplagte valg for stilfulde unge kvinder på udkig efter nye trends, styles til overkommelige priser og smarte must-haves. 

Fast fashion er styrken og en dynamisk og nem tilgang til mode er VERO MODAs varemærke.

lignende butikker

Bahne

Tlf.: 38 40 50 03

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 26

Vi byder velkommen indenfor i en mangfoldig verden af modetøj, design og living - Velkommen hjem.

 

I Bahne finder du et bredt sortiment af tøj, boligartikler og interiør fra både danske og internationale brands. Bahne er et designmekka spækket med dametøj, smykker, lamper, boligartikler og meget mere.

Butikken fører alle de førende og populære skandinaviske og internationale brands som Royal Copenhagen, Ferm Living, Normann Copenhagen og Tom Dixon.

 

Bahne vil gøre en forskel for kunderne gennem et unikt koncept, som er i konstant udvikling.

lignende butikker

Femilet

Tlf.: 55 73 99 55

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 62

Femilet har begejstret kvalitetsbevidste kvinder siden 1923. Med øje for moden, sans for detaljen og en fin fornemmelse for pasform og perfektion.

Men hvad er egentlig ”perfekt”?

 

For Femilet ligger svaret i to ord. VELVÆRE INDEFRA.

Sådan lyder vores løfte til kunderne. Og sådan tænker vores designere, når de slår de første streger til en ny kollektion.

Hvert eneste produkt fra Femilet skal med andre ord give dig en god oplevelse. En oplevelse, hvor pasform, komfort, funktion og skønhed forenes og forfines. En oplevelse af velvære. Og af at være. Dig.

 

Femilet har et bredt udvalg indenfor lingeri & nattøj, samt vi giver hjælp til at finde den helt rigtige størrelse.

lignende butikker

Dissing

Tlf.: 55 77 40 62

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 14

Dissing er en multibrand store, som fører nogle af de absolut hotteste mærker på markedet. Vi breder os fra det helt unge udtryk, med mærker som Humør og G-star, til den mere voksne forbruger, som stadig ønsker at være ungdommelig, og stadigvæk er modebevidst.

 

lignende butikker

!Solid

Tlf.: 55 77 16 86

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 29B

!Solid byder dig velkommen i en multibrand store hvor mærkerne !Solid, Tailored & Originals, Bertoni, Bjørn Borg, 11 Projekt, DND, State Of Wow, Saddler og Connexion føres.   

 

Danske !Solid præsenterer lækkert laidback herretøj, der kombinerer hverdagslooket med et innovativt urban twist. Kernen i tøjet består af impulser fra casual-street og workwear. Stilen er casual-cool, urban og easy-going med et spændende udvalg af farver, look og stil.

 

Afhængigt af sæson tilbyder !Solid en bred vifte af t-shirts og sweatshirts med cool grafiske print, stilfulde strik og skjorter, fede shorts og bukser samt cool overtøj.

 

Hold øje med den nye denim linje der består af flere forskellige modeller med forskellige pasforme, hvor der er arbejdet koncentreret med detaljerne, herunder denimkvaliteten og ikke mindst de enkelte modellers vaskeeffekter.

 

lignende butikker

Jack&Jones

Tlf.: 55 72 02 99

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 77

JACK & JONES’ historie begynder i 1990, hvor BESTSELLER sender en ung, ambitiøs fyr til modemesse i Oslo med en beskeden, men nøje udvalgt kollektion målrettet unge mænd. Modtagelsen overgik alle forventninger og et nyt herrebrand blev til. I de følgende år manifesterede JACK & JONES sig som et af de stærkeste jeansbrands på markedet. Inden for blot fem år havde brandet flere hundrede butikker.

 

I dag er JACK & JONES en af Europas førende producenter af herretøj.

Jeans er stadig brandets kerne, men i dag er JACK & JONES mere end det.

JACK & JONES PREMIUM, JACK & JONES CORE og JACK & JONES ORIGINALS dækker, kombineret med sko og accessories, alle modebehov hos unge mænd.

lignende butikker

Only

Tlf.: 55 77 67 91

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 75

ONLY er et internationalt modemærke for unge kvinder. I dag er ONLY et af de førende denimmærker i Europa. ONLY har gjort sin succes til know-how og dybdegående erfaring i både detail og engros.

 

Den eneste pige ser altid fantastisk ud på en ubesværet måde! Mode er hendes lidenskab - et kreativt rum, hvor hun kan eksperimentere med forskellige holdninger, føles og ser ud. Hun er ikke defineret af en bestemt stil, men af ​​hendes legende indstilling tager man livet og mode og ved hendes kærlighed til denim.

 

Du kan altid finde dit nye outfit i ONLY - både til hverdag og fest.

 

lignende butikker

H&M

Tlf.: 70 21 22 00

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 67

Siden grundlæggelsen i 1947 har H&M udviklet sig til en af verdens førende fashionvirksomheder.

 

H&M tilbyder mode og kvalitet til bedste pris på bæredygtig vis. Hos H&M får du tøj og accessories til enhver lejlighed til hele familien både babyer, børn, teens, kvinder og mænd.  

Du finder også en sportskollektion til børn og voksne, samt flere serier af økologisk tøj.

 

lignende butikker

Message

Tlf.: 96 23 22 74

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 11

Hos MESSAGE har vi et bredt udvalg af de bedste danske og internationale modemærker.

Vi elsker mode! Og vi elsker at kunne tilbyde det bedste indenfor tøj, sko og accessories til vores kunder. 

 

Når du besøger en af vores butikker, bestræber vi os altid på at give dig en indbydende og spændende oplevelse. Vi går højt op i, at vores service og faglige ekspertise er i højsædet. Vi er parate til at inspirere og hjælpe dig med at skabe din personlige stil. 

 

Butikken fører følgende brands:

mbyM, Global Funk, Project Unknown, Second Female, Moves by Minimum, Sisters Point, 5 UNITS, Lee, Pavement, Puma, New Balance, Lacoste, Decoy og Erbs Denmark

 

Studierabat 

Butikken giver 10% studierabat, såfremt du er medlem af MESSAGE FASHION INSIDER samt foreviser gyldigt studiekort. Rabatten gælder ikke på i forvejen nedsatte varer.

 

Kontakt os på mail: naestved@message.dk

 

lignende butikker

Nielsen's

Tlf.: Herre: 63 10 99 47/Dame: 63 10 99 48

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 20

Populær tøjbutik til alle

Hos NIELSENs finder du altid den sidste ny mode til dame, herre og teenz (8-16 år) til meget konkurrencedygtige priser.

NIELSENs forhandler udover sine egne populære kvalitetsmærker også en lang række kendte og populære mærker fra eksterne leverandører. 

 

NIELSENs er en moderne familieejet modevirksomhed, som blev grundlagt af Jørgen Nielsen tilbage i 1961 under navnet 'Jørgen & Jørgine'. Ved et generationsskifte i 2006 skiftede virksomheden navn til 'NIELSENs'.

 

Nielsen's ligger ved Midtertorv. Butikken er knap 500 m1 og opdelt i herre-classic trend og dame-classic trend.

 

lignende butikker

Wagner

Tlf.: 72 45 44 07

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 9

Mærkevarer og modetøj til gode priser er nøgleordene for tøjkæden Wagner. Af samme grund tilbyder vi dig et af branchens bedste udvalg af moderigtige mærkevarer. Men vi nøjes ikke med det - vores veluddannede personale står klar til at råde og vejlede dig individuelt, når du har brug for det.

 

Wagner fører følgende mærkevarer:

Junk De Luxe, Shineoriginal, Lindbergh, Bison, Jack’s og Bjørn Borg 

lignende butikker

Nanna XL

Tlf.: 55 73 20 23

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 70

I Nanna XL finder du et bredt sortiment indenfor modetøj i størrelse 42-56 og det nyeste indenfor smykker og tørklæder. Vores dygtige og imødekommende piger vil gøre alt for at klæde dig smart på. Velkommen i Nanna XL.

 

lignende butikker

Saint Tropez

Tlf.: 55 77 91 96

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 73

Saint Tropez – highstreet fashion

Saint Tropez er et dynamisk highstreet fashion brand, designet til den yngre, selvstændige og feminine kvinde, der elsker mode, men som stadigvæk er prisbevidst.

 

Det er Saint Tropez´s mission, bedre end nogle andre, at opfylde yngre kvinders ønske om altid at føle sig opdateret og feminint klædt med et attraktivt forhold mellem pris og kvalitet.

 

Saint Tropez udvikler årligt 8 kollektioner såvel som Express, Basic, Jeans og Athleisure kollektioner med løbende levering. Fælles for alle kollektioner er det fine og feminine touch, som altid afspejler de sidste nye modetrends.

 

Saint Tropez er et internationalt brand, designet i Danmark og forhandles i hele Europa.

lignende butikker

You Who

Tlf.: 53 76 80 19

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 29A

You Who er en butik, hvor vores mål er at dække de forskellige behov vores kunder har. Vi er derfor på forkant med den nyeste mode og holder os konstant opdaterede med modeverden.

 

You Who fører følgende mærkevarer:

Designers Remix - In Wear - Karen by Simonsen - Wardrobe - Selected Femme - Vero moda - Saint Tropez - Esprit - Modström - Very - Second Female - Sneaky Fox - Bæltekompagniet - Hultquist - Pulz - Debbie - Stylesnob - Won hundred - Soft rebels - Stars By P

 

lignende butikker

Wunderwear

Tlf.: 38 41 21 23

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 34

Wunderwear er sjællands største lingeributik, og har alt det nye indenfor lingeri, strømper, nattøj og badetøj. Bl.a. mærker som Calvin Klein, Simone Perélé, Chantelle, Triumph, Femilet, Prima donna, Lise Charmel, Björn Borg, Missya, Eprise, Chantelle Thomass, Heidi Klum, DKNY, Maidenform, Anita og Lady Avenue.

 

Hos wunderwear lægges der særligt vægt på råd og vejledning for at finde det helt korrekte til lige nettop dig. Er du i tvivl om din størrelse eller hvilke pasformer der er gode til lige dit behov, kan du få taget mål af det servicemindede personale. 

lignende butikker

Hunkemöller

Tlf.: 40 49 24 35

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 43

It’s a woman’s world, and we love it!
 
Hunkemöller er en af Europas største lingerispecialister med 600 butikker, hvoraf 30 ligger i Danmark.
Vores designere lader sig inspirere af de seneste trends, og vores butikker fyldes med lækre nyheder hver 3. uge! Udover lækkert lingeri, finder du også nattøj, badetøj, strømper og trendy accessories.
 

lignende butikker

Tøjeksperten

Tlf.: 72 34 90 79

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 13

Tøjeksperten i Næstved Storcenter sælger lækkert herrtøj fra deres flotte butik.

Tøjeksperten er en dansk butikskæde, der forhandler herretøj.

 

Kæden blev grundlagt i februar 1968 og består pr. marts 2016 af 111 butikker. Kædens sortiment består dels af egne mærker, samt af mærkevarer som Signal, Gant, Tommy Hilfiger og Sand.

Besøg Tøjeksperten i Næstved og find noget lækkert at have på.

 

lignende butikker

Zizzi

Tlf.: 53 39 15 70

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 49B

Zizzi sælger lækkert modetøj der sidder perfekt. Vi har designs til alle pasformer og str. mellem 42 - 56, - og til meget fornuftige priser.

 

Zizzi har været en væsentlig spiller indenfor curvy fashion bevægelsen siden år 2000.

Vi har som leverandør aldrig kunnet tilslutte os en stigmatisering af branchen som plus size tøj. Hvorfor skal kurvede kvinder nøjes med almindeligt tøj, når andre kvinder kan få mode?

 

Zizzi brandet er kendetegnet ved en ægte passion for vores forbrugere og deres behov. For Zizzi er det altid et spørgsmål om at fokusere på personligheden hos den næste generation af kurvede kvinder.

Cool curvy fashionistas står ved deres figur, og vil derfor have lækker og kurvet mode.

 

Zizzi er derfor spændende kollektioner med en bred vifte af attraktive produkter i forskellige kvalitetsniveauer.

Unikke kombinationer af farver, kvaliteter, silhuetter og detaljer, som dækker vore kunders forskellige behov herfor.

 

lignende butikker

Skoringen

Tlf.: 62 26 52 10

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 27

Skoringen er en landsdækkende skokæde med ca. 180 butikker i Danmark og Norge.

Hos Skoringen finder du gode sko til glade fødder til hele familien - lige fra de hotte festsko til behagelige hverdagssko og praktiske travesko.

 

Hos Skoringen finder du et bredt og varieret udvalg til fornuftige priser med bl.a. B & Co, Uzh og Softline. Til børnene har vi SKOfus med den gode pasform.

Skoringen giver dig mulighed for at understrege din personlighed, skifte type, lege med stilen og udforske moden.
Vi hjælper dig med professionel ekspertviden om sko til både børn og voksne.

 

Yderligere findes en Ecco-forretning i forbindelse med Skoringen!

lignende butikker

Sams

Tlf.: 27 10 77 35

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 68

I SAMS producerer vi hele tiden vores egen kollektion og springer mellemleddet over, så du kan få smart kvalitetstøj til billigere penge.

Vi har to brands: Daniel De Prato og SAMS:

Daniel De Prato brandet fokuserer primært på skjorter, som er stærkt inspireret af italienske styles, men er senere blevet udvidet til både sko, strik og jakker.
 

SAMS indeholder alt det, en mand skal bruge, til både hverdag og fest!
Vi har fede t-shirts, sweatshirts, strik, blazers og vi fokuserer derudover især på at have en stor variation af jeans i forskellige styles, såsom Slim Fit, Loose og Regular Fit.

Hos SAMS finder du med andre ord noget for enhver smag, til en pris langt de fleste kan være med på, og hvor kvaliteten og den personlige betjening er i top!

lignende butikker

Name it

Tlf.: 55 77 31 20

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 33

Velkommen til NAME ITs univers - Inspireret af børn - til børn

Name it designer sjov mode til overkommelige priser til børn, der ved hvad de vil have, og skaber on-trend-designs med et stort fokus på denim, ligesom komfort, sikkerhed og kvalitet altid har høj prioritet.

 

I mere end 30 år har Name it skabt tidssvarende tøj til børn, tweens og teenagere til overkommelige priser, altid med øje for at gøre det muligt at skabe individuelle looks baseret på de nyeste trends.

 

I dag driver de fire brands: baby, mini, kids og LMTD - med LMTD som den nyeste tilføjelse rettet imod den trendsættende tween/teenager.

Vi er inspireret af børns ligefremhed og prøver altid at se verden gennem deres øjne.

lignende butikker

Solo

Tlf.: 55 73 93 93

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 19

Smart tøj til den modebevidste kvinde

Skal du have nyt tøj, så kig ind i SOLO. Vi har engagerede og erfarne medarbejdere, der hjælper og giver gode råd med på vejen, når du skal vælge toppe, bluser, kjoler, bukser - til hverdag og fest. Vi guider om farver, pasform, mix og match, så du får mest muligt ud af din garderobe. Vi har altid nye varer på hylderne og en hyggelig, afslappet atmosfære med tid til at hjælpe dig.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

lignende butikker

Pieces

Tlf.: 20 51 79 83

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 15

Pieces en komplet moderne kollektion af tilbehør, der inkluderer tasker, bælter, smykker, sko samt grund- og sæsonmæssige produkter.

 

PIECES er dedikeret til at hjælpe unge kvinder med at skabe og fuldende deres look med perfekte essentielle items. Vi stræber efter at tilpasse os nye trends imens vi på lige fod skaber moden med sæsonens vigtigste styles; styles som enhver pige må have i sin garderobe.

Vi værdsætter simplicitet og vores skandinaviske rødder, som kan ses i kollektioner med enkle varer som kan styles på mange måder.

I en verden hvor valgmulighederne er uendelige, ønsker vi at inspirere vores kunder og gøre shopping let og sjovt.

 

PIECES blev grundlagt i 2003 som en del af BESTSELLER-familien.

 

lignende butikker

Gina Tricot

Tlf.: 55 73 04 12

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 46B

Gina Tricot er Skandinaviens hurtigst voksende modekæde for kvinder.

 

Det, der har gjort denne succes mulig, er eget design og meget korte ledetider og først og fremmest en enestående høj omsætningshastighed, branchens ord for, hvor kort tid tøjet befinder sig i butikkerne.

 

De fremstiller prisbillig mode til alle kvinder uanset alder, og vi arbejder hele tiden på, at et besøg hos Gina Tricot skal opleves som en ny og spændende indkøbsoplevelse.

 

lignende butikker

Nielsen's Teenz

Tlf.: 63 10 99 47

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 64

Nielsen's Teenz har smart tøj til både piger og drenge (8-16 år) til meget konkurrencedygtige priser.

I Teenz er der rigtig mange smarte varer der er med på "beatet", både i eget mærke MONO, men også andre smarte mærker, der er oppe i tiden.

 

NIELSENs er en moderne familieejet modevirksomhed, som blev grundlagt af Jørgen Nielsen tilbage i 1961 under navnet 'Jørgen & Jørgine'. Ved et generationsskifte i 2006 skiftede virksomheden navn til 'NIELSENs'.

 

Nielsen's Teenz ligger ved Fisketorv.

lignende butikker

Zjoos

Tlf.: 62 26 44 35

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 32

Hos Zjoos handler det om dig, som elsker sko. Vi ved godt, at sko ikke bare er sko. Ligesom vi ved, at man aldrig kan få et par for meget - hvad enten det hedder stiletter, ballerinaer, sandaler eller støvletter. Det er helt i orden at elske flere.
 

Vi har altid et bredt udvalg af de lækre mærkevarer og vores egne spændende mærker. Vi har sko, der passer til dig. Det samme gælder selvfølgelig for din mand og børn.

 

lignende butikker

Creme Fraiche

Tlf.: 42 61 61 20

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 72

Creme Fraiche er et brand for den modebevidste pige/kvinde, som elsker at skabe sin egen stil. Kollektionerne byder på alt fra festtøj til hverdagstøj; ung som gammel.

 

Hos Creme Fraiche finder du et meget stort sortiment fra førende mærker som Topsite, Qed London, Nirumi, Hey Hey, Laetitia, Ládorable, Nikka, Redail, Gems, Monday Denim og Creme Fraiche. Du går aldrig forgæves hos Creme Fraiche, da vores sortiment er stort og prisen lille.

 

Kom ind og få inspiration.

 

lignende butikker

qUINT

Tlf.: 55720003

Åbent i dag 10-20

Næstved Storcenter 3, 31

 

Tøj til fyre & de fedeste mode brands

 

qUINT åbnede sin første butik i 1999. Idéen til butikken kom fra USA, og tanken var at åbne en multibrand-butik med modetøj til fyre, der kunne ramme den individuelle stil i målgruppen 15-30. 

Butikken bliver hver dag opdateret med nyt streetwear og modetøj til fyre, og vi står klar til at inspirere.

 

De besøgende kan vælge mellem de tendenser og trends, de selv ønsker og derved sammensætte det til sin egen individuelle stil. Blandingen af vores mærker gør, at vi rammer meget bredt. Fra det danske brand Rascals, der stammer fra Nørrebro i København med kollektioner, der tager udgangspunkt i den danske street/sport-kultur til det amerikanske workwear brand Carhartt, der altid rammer plet med deres kollektioner, som følger sin egen historie med klassiske jakker og skjorter i workwear-stilen. Hos qUINT finder du også brandet Just Junkies, hvis kantede skandinaviske look passer perfekt ind i vores streetede profil – det unge danske brand lægger ikke skjul på, at det går efter at blive fyrenes garderobe-favorit.

lignende butikker